Kádparaván

kádparaván

Az üveg kádparaván átalakítja a fürdőkádat vonzó és funkcionális zuhanykabinná, anélkül, hogy extra helyre lenne szükség. Ilyen esetben az üvegparaván a zuhanyfüggöny alternatívájaként szolgál. A kis alapterületű fürdőszobákban praktikus megoldás a fürdőkád fölött rögzített zuhany, különösen a kisebb házakban, apartmanokban.  Ez az üveg kádfal nem csak vonzóbb megjelenésű és tartósabb, hanem - ami a legfontosabb, - hogy védelmet nyújt a vízesedés ellen azáltal, hogy megakadályozza a víz kifröccsenését. Könnyen tisztítható, és sokkal higiénikusabb, mint bármilyen zuhanyfüggöny.  Függetlenül attól, hogy előregyártott üvegpanravánt vagy egyéni, keret nélküli zuhanyfalat választ, ha üveg használatával szeretné a kádterületet és a zuhanyt a fürdőszoba többi részétől elválasztani, akkor még soha nem volt ilyen egyszerű dolga. Rendkívül hasznos és esztétikus berendezési tárgy, ami igen rövid idő alatt, költséghatékonyan kialakítható, hiszen nem igényel vízzáró profilokat és minimális a szerelvényigénye is.

Választható csúszó (tolóajtós), összecsukható, lengő vagy rögzített, azaz fix panellel.
A panelek 8 mm-es edzett biztonsági üvegből készültek, rozsdamentes üvegszerelvényekkel, melyek igény szerint választhatók: fényes króm vagy szálcsiszolt kivitelben is.

Tervezze meg az Önnek megfelelőt a zuhanykalkulátor segítségével!

Összecsukható (harmonika):

Nagyon sok megoldás létezik arra, hogy megakadályozzuk a kádból vagy zuhanyzás közben a víz kilocssanását az egész helyiségbe. Választhat zuhanyfüggöny, tolóajtó vagy rögzített üveglapok közül. Itt van egy újabb ötlet - a harmonika fürdőkád paraván azaz a kád üvegpaneljének összecsukása.

Az akár 3 vagy több, hajtogatható üveg ajtópanelek a kád burkolatára szerelhetők. A  harmonikaszerű mozgathatóság tusoláskor megakadályozza, hogy fürdőszobája tóvá változzon, fürdés közben viszont teljes hozzáférést biztosít a kádhoz illetve megkönnyíti a zuhanyzóba való be- és kijutást. 

Jellemzők:

  • Balra vagy jobbra szerelhető
  • biztonsági üveg a tartósság és a töréstolerancia biztosítása érdekében
  • Kiváló minőségű keret, ami illeszkedik a fürdőszoba bármilyen stílusához
  • Rozsdamenes csavarok a tartó rögzítéséhez, amely tartós használatot tesz lehetővé
Összecsukható (harmonika) kádparaván
Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.