tejüveg ajtó - 30 mattüveg - 10 Tejüveg, mattüveg, homokfúvott üveg, ár - Üvegkalmár Plusz Kft.

Tejüveg

tejüveg

A tejüveg kissé különbözik a tipikus átlátszó üveglaptól, és különféle területeken alkalmazható, javítva ezzel a tér esztétikai vonzerejét. Technikai szempontból egy átlátszó üvegfelület, amelyet homokfúvás vagy savmaratás útján átlátszatlanná válik. A folyamat során a fény szóródása miatt az üveg áttetszőként jelenik meg, eltakarja a láthatóságot, még akkor is, ha a fényt át is ereszti.

A magánélet védelmére szolgáló megoldás egyben vonzó belső dekoráció is. Ennek köszönhetően vált esztétikus, mégis funkcionális termékké, mely kiküszöböli a világítás szükségességét. A függönyök vagy redőnyök kiváló alternatíva. Sokak számára gondot jelentenek a fürdőszobában lévő függönyök karbantartása. Ilyen esetekben jobb megoldás ennek az üvegtípusnak a használata.

Könnyen tisztítható, mivel karcálló, sima felülete kevés karbantartást igényel.
Kellemes és kényelmes környezetet biztosít, mivel áttetsző felülete egyenletesen szórja a fényt, csökkentve annak tükröződését.

Példák:

matt üvegfal

matt üvegfal

csíkos mintázatú homokfújt üveg

csíkos

mattüveg ablak

ablak

mattüveg ajtó

ajtó

Mattüveg:

A mattüveg esztétikailag előnyben részesíthető választás minden olyan estben, ahol a magánélet biztosítása és a kíváncsi szemek elől való elrejtés elsődleges szempont.
Az üveg átlátszóságának kiküszöbölését a fény szóródásának korlátozásával érjük el, ami széles körben alkalmazható kereskedelmi és lakóépületekben egyaránt.
Célunk e termékünkkel otthona szépségének és stílusának fokozása. Az átlátszatlan üveglap a helyiségbe jutó fény közel 66%-át tükrözi vissza, amelyet a leginkább a fürdőszobában, ablakon és a tetőtérben érdemes használni.

mattüveg
Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.