Zuhany

zuhany

Mindenki mást gondol arról, mitől tökéletes egy tusoló. Néhányunk számára a funkcionalitás nélkülözhetetlen, míg mások nagy jelentőséget tulajdonítanak az elegáns formatervezésnek.

Döntésében komoly szerepet játszanak tisztálkodási szokásai. Rövid zuhanyfürdő még egy nehéz nap után is segít felfrissülni, a zuhanyzás pedig a napi rutin része.
Környezetvédelmi szempontok érvényesülése egy újabb plusz érvet jelent a zuhanyozók mellett. A kádfürdővel szemben lényegesen kevesebb vizet használ. Így segít megőrizni a természeti erőforrásokat és energiatakarékos is.

Az, hogy melyik zuhanyrendszer megfelelő az Ön számára, nem utolsó sorban a fürdőszobában rendelkezésre álló helytől függ. Egy aprócska fürdőbe gyakran választanak sarokzuhanyt, míg egy nagyobb tér jelentősen nagyobb szabadságot biztosít, ahol önálló, extra nagy zuhanykabin elhelyezése is lehetséges.
Bár, milyen elhatározásra jut is, cégünk segítségével fürdőszoba-álma valóra válhat!

egyedi zuhanykabin

Egyedi zuhanykabin

zuhanyajtó

Zuhanyajtó

zuhanyfal

Zuhanyfal

kádparaván

Kádparaván

Épített zuhanyzó:

Nagyon sokan szeretnének a fürdőszobájukba  egyedileg épített tusolót. Ez a megoldás kétségkívül számos előnnyel jár – amilyen a tartósság, ízléses és elegáns megjelenés, az egyedi méretek is – azonban a kialakítása jóval nagyobb odafigyelést és pontosságot igényel, mint egy készen kapható zuhanykabin elhelyezése.
Megvalósításának a jó tervezés az egyik legfontosabb alappillére!
Ez esetben a gombhoz kell venni a kabátot, vagyis, előbb a csempe, és az ajtó legyen meg,  – mert igazán a csempelapok mérete, stílusa, elrendezési aránya fogja meghatározni a kabinunk teljes méretét és arculatát is. Fontos, hogy lehetőség szerint kényelmesen elférjünk benne, és ne gátolja mozgásunkat.
Nagyon lényeges kérdések a helyes lefolyó beépítés, a lefolyás irányának meghatározása illetve a lefolyónak a kiválasztása.
Azt is érdemes átgondolnunk, hogy szeretnénk-e bútorokat elhelyezni zuhanykabinunkban - gondolunk itt például néhány kisebb polcra vagy inkább kellemes kis falba épített fülkét  alakítunk ki. Aztán persze ki kell választanunk a zuhanytálcát, majd a zuhanypanelt is.
A sok tervezés, átgondolás, precíz, profi munka kifizetődik álmaink zuhanyzójának megvalósulásával.

épített zuhanyzó

Ár:

Az egyedi zuhanykabinok ára – ahogy méretük, formájuk, fajtájuk, kialakításuk, színük, szerelvényük is – egyedi. A vételár kialakításánál arra törekedtünk, hogy ha Ön a komfortos zuhanyzás különleges élményére vágyik, akkor megengedhesse ezt magának.

Elképzelése megvalósításához valamint a bekerülési költség pontos tervezhetőségében nyújt segítséget Önnek a zuhanykalkulátor.
Az árhoz pedig Árgarancia jár Önnek.

tusoló üveg
Tusoló üveg:

Számos különféle üvegtípus közül választhat annak alapján, hogy milyen a megjelenése és mennyi karbantartási igénye az adott megjelenés megőrzésének.

Áttetsző - Ez a típus teljesen átlátszó, ami eleganciát tükröz. Azok körében népszerű, akik igazán szeretnék bemutatni zuhanyuk gyönyörű belső részét.
Texturált - Ez stílusosan elmossa a zuhany belsejét. Azok körében népszerű, akik jobban védik személyes terüket és kevesebb karbantartási munkát végeznének, mint amit átlátszó üveggel jár.
Edzett - A tartóssága és a fokozott biztonsága miatt a zuhanykabinok leggyakrabban alkalmazott üvegtípusa.
Laminált - Biztonságossága, színválasztéka miatt kedvelt a belőle készült üvegburkolat.

Üvegvastagság - Az üveg zuhanykabinok 6-8 mm-es üvegből készülhetnek, attól is függően, hogy keret nélküli, félkeretes vagy keretes egység.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.