Francia erkély

francia erkély üvegből

A francia erkély népszerű építészeti elem egész Európában. Úgy néz ki és úgy is viselkedik, mint egy szokványos erkély, azzal az egyetlen kivétellel, hogy a falon korlát van elhelyezve közvetlenül az üveg mögött. Nem léphet ki az erkélyre, de felhasználhatja a helyet virágokkal történő díszítésre, valamint több friss levegő és napsütés otthonába juttatására. Nem a holmik tárolására szolgál, hanem javítja a ház külső esztétikáját.
Egyszerűen és gazdaságosan nyújthatja a tér és a fény előnyeit továbbá viszonylag alacsony költséggel kialakítható.
A kortárs megoldások elegánsan világosak. Stílusos módon jellemzik a ház külsejét, bármilyen színű, formájú, dekoráltságú üvegből és alumínium vagy rozsdamentes acél alapanyagokból kerülnek kialakításra.
A klasszikus ablakhoz képest a francia erkélyablak sokkal több fényt enged be a szobába.
Emellett fontos szempont a biztonság, vagyis az ablakok kidőlés elleni védelme, és ezáltal dönthető-forduló működtetésének lehetővé tétele. Ezek többféle konfigurációban készíthetők, egy vagy több korlátelemmel, esetleg korlát nélkül, vagy pontmegfogásos rögzítéssel, dupla üveggel.

Ötletek:

pontmegfogásos francia erkély

pontmegfogásos

fémkeretes francia erkély

fémkeretes

oszlopos francia erkély

oszlopos

felső kapaszkodós francia erkély

felső kapaszkodós

Árak:

Bekerülési költsége a változatos megvalósítási és kivitelezési lehetőségek sokféleségétől függően teljesen egyedi. A fentebb leírt konfigurációk, összeállítások arányaiban hol az üveg,

 

hol a szerelvény, hol pedig a kivitelezés körülményei az ármeghatározók. Ezért az irányár megismeréséhez mindenképpen árajánlatot az oldal alján lévő űrlap kitöltésével.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.