Savmart üvegajtó

savmart üvegajtó

A savmart üvegajtó a nevében hordozza a technológiát, ugyanis a mintázatot valóban savmaratással alakítják ki.

Ennek a technológiának - vagyis az üveg maratással történő megmunkálásának és formázásának alapvető módszereit - a XIX. század elején dolgozták ki. Napjainkra ez az eljárás már egy letisztult, jól bevált módszerré fejlődött.

A savval történő kezelés az átlátszóság mértékét csökkenti, akár teljesen átláthatatlanná téve, de mégis fényáteresztőnek hagyva az üveget. Ebből adódóan elsősorban üvegajtók készítésnél, üveg térelválasztók, valamint üveg zuhanykabinok készítésénél alkalmazzák előszeretettel. Ezért remekül használható dekorációs célokra is, hiszen bármilyen mintázat kialakítására lehetőséget nyújt.

Az üvegek 4 mm vastagságban és számtalan mintázatban elérhetőek, amiknek mintáit ügyfélszolgálatunkon és bemutatótermünkben megtekintheti.
Ez az eljárás, a mattírozott üvegek kategóriájában, azért tudott nagy népszerűségre szert tenni a homokfújt üvegek rovására, mert szebb esztétikai megjelenése mellett a tisztíthatósági szempontoknak is jobban megfelel.

Típusok, minták:

növény mintás savmart üvegajtó

növény mintás

diszkrét savmart üvegajtó

diszkrét

függöny hatású savmart üvegajtó

függöny hatású

jeges hatású savmart üvegajtó

jeges hatású

Üveg tolóajtó:

A savmaratott üveg tolóajtó egy olyan belsőépítészeti megoldás, mely révén egyszerűen tudunk egymástól tereket elválasztani úgy, hogy valójában azok egy térnek látszanak. Ez elsősorban olyan helyeken praktikus megoldás, ahol a helyszín körülményei nem teszik lehetővé, hogy  egy üvegajtó benyíljon a térbe. Ez tervezéskor is jelentős helymegtakarítással jár.

Mivel a tolóajtók nagy üvegtáblákkal rendelkeznek, egész évben kilátást nyújtanak és egyszerűségük miatt harmonikusan illeszthetők a legtöbb építészeti stílussal, kivitelezési megoldással. Az ajtólapok mozgatását jellemzően egy felső sínes pályán speciálisan kialakított gördülő kocsis szerelvény teszi lehetővé. Alsó sín használata nem szükséges, így a padló részen akadálytalan maradhat a közlekedés.
Savmart üvegeket használva egyedi minták, színek használatával variálhatók a fények, a terek hangulata, intim terek teremthetők félig átlátszó megoldásokkal.

Kivitelezhető egy- vagy kétszárnyú, illetve egy- vagy két irányba tolható megoldással. Speciális szerkezetek felhasználásával a tolóajtó fix üveggel is kombinálható, így nagyobb nyílások lefedésére is alkalmas.

savmart üveg tolóajtó

Árak:

Az árajánlat kérésekor a szokásos alap információk mellett, mint az ajtó beépítési méreteinek megadása, szükségünk lesz a savmaratott mintára vagy megjelölésére. Ehhez segítséget nyújtunk a honlapon található minták között, vagy személyes látogatása alkalmával választhat az

ügyfélszolgálaton megtekinthető kínálatból! Ha felkeltettük érdeklődését, első lépésként egy leírással segítve kérjen előzetes árajánlatot, űrlapunk kitöltésével! A végső árajánlatot majd szakértő munkatársunktól a helyszíni felmérés után fogja megkapni.

savmart üvegajtó konyhaszekrényen
Alkalmazás:

Az ujjlenyomat-mentes, savmaratott üvegből készült ajtó rengeteg lehetőséget kínál az építészek, belsőépítészek és dekoratőrök számára.
Állandó minőségének, tartósságának és gazdag kinézetének köszönhetően  a savmaratott üveg átlátszó szatén megjelenést hoz létre, amely felismerhetetlenné teszi a mögötte lévő alakzatokat, miközben fenntartja a magas fényáteresztő képességet.

Leggyakrabb alkalmazása:

  • Belső válaszfalak és irodai szekrények
  • Zuhanyzó és fürdõszoba szekrények
  • Bútorok és konyhai szekrények nyílászárójaként
Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.