Üvegterasz

üvegterasz

Üvegterasz ma már nem csak divat, hanem elfogadott  sőt egyre többször igényelt praktikum. Hihetetlenül sokoldalú, számtalan területen használt megoldás, beleértve lakóházakat, éttermeket, kávézókat, szórakoztató parkokat, bárokat, sport-, és szabadidő komplexumokat. Előnyei egyértelműek:

  • megnöveli a természetes fény bejuttatása az épületbe
  • kiterjeszti a belső teret
  • jobb kilátás biztosít
  • légies hangulat teremt
  • szinte összeolvasztja a külső és belső teret
  • esztétikai szempontból vonzó hatást kelt

Képzelje el, hogy bármilyik évszakban élvezheti a reggelit a "szabadban", kiülhet családtagjaival, barátaival és gyönyörködhet a naplementében. Ezt a lakóterületet gyakorta használják étkezőként, de ünnepi események megrendezésére is alkalmas. Hűvösebb hónapokban az üveg felfogja a nap hőjét, hozzájárulva otthonának melegéhez, melegebb időszakokban...

Ötletek:

üvegterasz - télikert

télikert

beépített terasz

beépített terasz

nappaliból nyíló üvegterasz

nappaliból nyíló

kivilágított, fedett üvegterasz

kivilágítottt, fedett

Lapozható:

Akár a közvetlenebb kertkapcsolat, akár a télikert kialakítása a cél, az oldalfalak elrendezésének elegáns megodja, a lapozható üvegrendszer, ahol az üveglapokat nem rögzítik egymáshoz.
Mivel ebben a formában az alumínium keretszerkezeten kívül nincs más tartóelem, a kilátást nem zavarják függőleges oszlopok, nincs szükség ajtóra vagy ablakra.
A teraszt tetszés szerint tehetjük teljesen zárttá, illetve részben szabaddá is.
Az üveglapok mozgatása az irányító karokkal és görgőkkel felszerelt, alumínium váz szerkezetnek köszönhetően könnyű és egyszerű. Az egyes elemek 8 mm-es, edzett üvegből készülnek.
A biztonsági üveg és az ajtó zárásának lehetősége további növeli otthona biztonságát. Így az üvegezett teraszon nyugodtan tárolhat kerékpárokat, sporteszközöket. Ez a megoldás a ház homlokzatát is védi, valamint fűtési energiát megtakaríthat általa. Alkalmazásával távol tarthatja az épülettől az esőt, a havat, a szelet, a port anélkül, hogy csökkentené a beérkező napfény mennyiségét. Az egymás mellé csúszó elemek minimális helyet igényelnek, és a belső tér maximális kihasználását teszik lehetővé. A főajtót a gyerekek is könnyen kinyithatják - és biztonságosan zárhatóak is lehetnek.

lapozható üvegterasz

Terasz üvegfal árak:

A bekerülési költség függ a helyszíntől, a mérettől és a kialakítástól. Egy terasz üvegfal összetett szerkezet, ezért az is befolyásolja az árat, hogy pl. beépített teraszról, vagy pl. a nappaliból nyíló és ezen belül fix vagy tolóajtós megoldásról beszélünk.

Emellett számba vehetjük még az üvegek méretét, alakját, mintázatát, színét.
Minden költség egyedileg kalkulált, ezért azt javasoljuk, hogy a lenti űrlap kitöltésével kérjen árajánlatot!

eltolható üvegterasz
Eltolható:

Esztétikai vonzereje mellett számos előnyt hordoz.

- Növeli az energiahatékonyságot: Minden évszakban jelentős szerepet játszik a terasz, és így az otthonának hőszigetelésében, ami alacsonyabb energiaköltséget jelent! Ezen kívül hangszigetelő is, és a vizet is kívül tartja.
- Légáramlat szabályozás:Ha teljesen élvezni szeretné a gyönyörű napot nyissa ki a tolóajtókat és hagyja, hogy a szellő be- és kifelé áramoljon.
- Kilátás:Az üvegek hatalmas méretének köszönhetően teljes a kilátás. Ha kertre, nyugalmas zöld pázsitra néz szinte a természetben érezheti magát.
- Helytakarékosság:Megnöveli a térérzetet, ugyanakkor  a csúszó mozgásuk miatt (szemben a csuklópánttal összekapcsolt, térbe benyíló elemekkel) ezek az üvegtáblák síkban maradnak, így kinyitva sem nem foglalnak el további helyet
- Fény áramlása:A természetes fény szabadon áramolhat a teraszon, rajta keresztül bevilágítható a mögötte lévő helyiség is. Ez ráadásul energiatakarékos megoldás is, hiszen tovább lesz világos, így csökkent az áramfogyasztás.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.