Üvegfal

üvegfal

A modern építészet egyik legnépszerűbb eleme az üvegfal, mely feloldja a ház külső határait nagy üvegfelületekkel kötve kösse össze az embereket a természettel. Ezek az üvegrendszerek átlátszóságukból és alacsony súlyukból kifolyólag alapvetően megváltoztatja a teret - a rögzített falakat rugalmasan változtathatóvá teszik, és eltávolítva a vizuális és fizikai korlátokat, a szemlélő számára kibővített térérzetet kölcsönöznek. Mindamellett, hogy áteresztik a fényt, kiválóan alkalmasak hang-, vagy akár hőszigetelésre is, így Ön továbbra is élvezheti ugyanazon biztonságot és belső kényelmet.
Az üvegfalak elemeit alkalmazhatjuk rögzített vagy akár mozgatható, fix, illetve ajtóval kombinált változatban is. A sokoldalú felhasználásuk lehetőségeit növeli, hogy az üveg-üveg találkozási csomópontjainál megfelelő szerelvények beiktatásával tetszőleges szögben folytatódhat az átlátszó fal, így a térben bármilyen formájú és ívű üvegleválasztások létrehozhatók.
Készülhetnek edzett, ragasztott biztonsági üvegből, illetve edzett-ragasztott kombinációban is. A legjellemzőbbek a víztiszta, a savmart, homokfújt, az anyagában színezett valamint a reflektív üvegtípusok. Tervezze meg online,  zuhanykalkulátor  eszközünk segítségével.

üvegterasz

Üvegterasz

üvegportál

Üvegportál

térelválasztó üvegfal

Térelválasztó

Lapozható:

Az, hogy a mozgó üvegfalak típusai közül melyiket választja főként attól függ, hogy milyen hatást akar elérni nyitott és zárt állapotban - ez egy különösen fontos döntés, ha a nagyszerű kilátásokat szeretné maximalizálni.

A lapozható üvegrendszer az egyik legpraktikusabb megoldás gyakran nyitandó-zárandó nagyobb terek – teraszok, verandák, iroda részek, stb. – elválasztására. Mivel az üvegtáblák könnyen mozgathatók, részleges vagy teljes nyitást vagy lezárást is megvalósíthat az adott körülménynek – pl. időjárás-változás, szellőztetés, zaj, stb.  – megfelelően.

Nincsenek függőleges oszlopok, az üvegtáblák egy- vagy két irányba kilapozhatóak, és ilyenkor egy vagy két oldalon a felületre merőlegesen helyezkednek el.
Rendszerünk felszereléséhez nincs szükség otthonának szerkezeti átalakításra, ez azonban mégsem egy barkács projekt! Profi telepítés szükséges, melyet szívesen vállalunk a fővárosban és Pest megyében!

 

lapozható üvegfal

Árak:

E termékünk árképzése teljesen egyedi lehet – ahogy mérete, formája, fajtája, kialakítása, színe, szerelvényezettsége is. Javasoljuk, hogy kérjen árajánlatot az alapvető befoglaló méretek

és az elképzelt szerelvények megadásával ügyfélszolgálatunktól, vagy egyszerűen az ajánlatkérés gomb megnyomásával és egy űrlap kitöltésével.

eltolható üvegfal
Eltolható:

Az eltolható üvegrendszer a lapozható oldalfalakhoz hasonló kivitelben és beépítéssel készül, csak itt több sínes keret tartja a szerkezetet. Az elemek egymás előtt és mögött, három, négy vagy öt sínben tolhatók, mozgathatók. A szélen elhelyezkedő elem fix, de az is elfordítható.

A lapozhatóval ellentétben az eltolható üvegfal elemei nyitott állapotban is a határoló síkban maradnak, ami lehetővé teszi, hogy közvetlen közelükbe elhelyezhető bútor vagy lakberendezési tárgy.

A természetes megvilágítás, a szellőzés és a tökéletes panoráma testközelbe hozása a mozgatható üvegfalak fő előnye, amely szintén javítja a hangulatot és kapcsolatot teremtenek a természettel anélkül, hogy veszélyeztetnék a beltéri kényelmet.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.