Mini lábas üvegkorlát

Mini lábas üvegkorlát

A mini lábas üvegkorlát az oszlopos üvegkorlátok családjába tartozik. Akkor érdemes ezt a típust az erkélyre, teraszra vagy egyéb terület elhatárolására - akár beltérben is  - alkalmazni, ha a mögötte vagy körülötte lévő épületelem, épületrész, fal, vagy bármilyen műtárgy szépségét szeretnénk zavartalanul hangsúlyozni, kiemelni, illetve eleganciáját fokozni.

A nevéből adódóan ugyanis a korlát üvegelemeit alig észrevehető magasságú oszlopok (mini lábak) tartják. Minden egyéb zavaró rögzítő elem nélkül, így a maga teljében tud érvényesülni az üveg mögötti látványvilág.

A tartóelemek minimális mérete miatt az üvegkorlát tisztántartása egyszerűbb és könnyebb, és a karbantartása igénye is kisebb.

Ötletek:

mini lábas üvegkorlat résekkel

réses

mini lábas, tükröződő üvegkorlát

tükröződő

mini lábas teraszkorlát

teraszkorlát

mini lábas, beltéri üvegkorlát

beltéri

Árak:

Meghatározó anyaga ennek a típusnak is maga az üveg, a végső árat legfőképp ennek a bekerülési költsége határozza meg. Az üveg esetén a legfontosabb eldönteni, hogy milyen vastagságú és milyen

típusú üveget használjunk, ami lehet edzett vagy edzett-ragasztott üveg. Javasoljuk, hogy előzetes méretek megadásával kérjen árajánlatot!

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.