Üvegfal fürdőszobába

üvegfal fürdőszobába

Üvegfal fürdőszobába? Számos oka lehet annak, hogy ezt a megoldást mint önálló egységet használjuk:

  • Megfelelően elkülöníti a zuhanyozó területét a fürdőszoba fennmaradó részétől, így a víz ne áztatja az egész padlót, ezért többi terület száraz marad.
  • Kevesebb helyet igényel, mint a hagyományos téglafal, amely pluszpontként szolgál a kis alapterület esetán.
  • Esztétikai elemként is szolgál, mivel tisztábbá és tágasabbá teszi a helyiséget azáltal, hogy több természetes fényt enged át, és kiküszöböli a fürdőszobában az extra világítás szükségességét is, amivel pénzt takaríthat meg a tulajdonos.
  • És igen, remekül néz ki !!
E falak lehetnek átlátszatlanok, áttetszőek vagy akár átlátszóak is, függően a megrendelő igényeitől.
Az üveg kiváló anyag, mely kombinálja a tartósságot a természetes vonzerővel. Bármelyik fürdőhelység stílusához kiválóan illeszthető.

Ötletek:

üveg térelválasztó fal fürdőben

üveg térelválasztó fal

üvegfal kád felett

kád felett

üvegfal kád mellett

kád mellett

üvegfal tusolóhoz

tusolóhoz

Szerelvények:

Az "üvegszerelvények" kifejezés összefoglal minden olyan kiegészítőt, amellyel a beépítés során üvegtermékeinket stabilizáljuk, összekapcsoljuk és rögzítjük. Ide tartoznak például pántok, zárak, fogantyúk. Műszaki szempontból kifinomult, optikai szempontból vonzó és sokoldalú, minden üvegből készült szerkezetek megvalósítható alkalmazásuk által.

E vasalatok minősége és strapabírása határozza meg az üvegfalak használhatóságát és élettartamát. Habár egy ilyen üvegrendszer az átlátszósága, légies megjelenése miatt könnyűnek tűnik, valójában nagy tömeget képvisel, ezért a szerelvényeknek is erősnek kell lenniük. Emellett biztosítaniuk kell éveken át a zavartalan használhatóságot is.

Mi ezeknek a szempontoknak megfelelően választottuk ki a szerelvényeinket, amelyeket az webshopunkban azonnal meg is vásárolhat.

fürdőszobai üvegfal szerelvények

Ár:

A bekerülési költség alakulását sok tényező befolyásolhatja.  A formája, a színe, a méret, az elhelyezkedése. Tervezze meg online,  zuhanykalkulátor  eszközünk segítségével.

A végső árat ezután a szakértő munkatársunkkal való egyeztetés után tudja megkapni.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.