Lakásfelújítási támogatás

Lakásfelújítási támogatás

A lakásfelújítási támogatás részleteit tartalmazó rendelet 2021. január 1-én lépett életbe. E jogszabály alapján elsősorban a kisgyermeket nevelő családok jogosultak - utólagos finanszírozásban a  munkalátok befejezését követően -, maximum 3 millió Ft értékben visszaigényelni a felmerült költségeiket.
Az elszámolható munkálatok köre igen széles, de mi csak azokat a felújításra illetve cserére vonatkozókat emeljük ki illetve részletezzük, amik anyagigényét illetve kivitelezését is el tudjuk végezni. Mielőtt belefogna a projektbe, készítsen költségvetést, kérjen árajánlatot. Bármilyen terméket szeretne tőlünk vásárolni, döntse el milyen típusú üvegből, milyen felületkezelési eljáráson átesett termék mellett kötelezi el magát! Legyen tisztában a méretekkel, ha szükségesnek tartja kérésére szakembereink helyszíni felmérést tartanak, így megkímélhetik Önt a nem várt költségektől!
Ajtó csere esetén a nyílászáró méretén kívül annak típusát is meg kell adnia. Ehhez nyújt segítséget ÜVEGAJTÓ menüpontunk!
A törött üveg ajtópanelek cseréjét minden ügyfél különféle okokból kéri. Néha ez az ok a játszó gyermekek, vagy nagy tárgy okozta repedés. Esetenként esztétikai okokra vezethető vissza, amikor a lakástulajdonos a házát korszerűbb vagy modernebb külsőt szeretne kölcsönözni otthonának.

 

Elszámolható értéknövelő munkák:

fürdőszoba kialakítás

Fürdőszoba kialakítás

hő- és hangszigetelés

hő- és hangszigetelés

beltéri üvegajtó csere

beltéri ajtó csere,

családi ház előtető

előtető

Beltéri lépcső felújítás, csere:

Az üveglépcsők maximalizálják az otthonában rendelkezésre álló fénymennyiséget és növelik a térérzetet, hívogató és tágas légkört teremtve. A lépcső felújításához cseréje szükségessé válhat az üveg lépcsőfokok mechanikus sérülései, felületi kopásai miatt.
További munkálatok válhatnak szükségessé lépcső melletti  korlát újjáalakításakor.. Rozsdamentes acél oszlopok és sín, keret nélküli opciók között választhat, vagy a meglévő fa lépcsőszerkezet felhasználásával, üveggel való kombinálásával.
Az ÜVEGKORLAT menüpont alatt részletes tájékoztatást nyújtunk annak típusairól, az ÜVEGLÉPCSŐ menüpontban pedig e szerkezetről kaphat átfogó tájékoztatást.
Az évek során üveglépcsők széles skáláján dolgoztunk, mindegyik egyedi kihívásokkal és költségvetéssel rendelkezett. Ez a tapasztalat azt jelenti, hogy egyértelműen tanácsot adhatunk Önnek abban, hogy mit lehet és mit nem a felújítás során megvalósítani.

drót üveg

Terasz, erkély, építése:

Az üvegterasz segítségével bővíti a lakóterét, így az otthona új dimenzióval gazdagodik. Képzelje el, hogy bármikor élvezheti a reggelit a szabadban, ahogy gyermekei is bármikor átélhetik a szabadban a mozgás örömeit, még akkor is, ha esik az eső, vagy üljön le barátaival és családtagjaival egy kávé mellé, netán nézze meg a naplementét - minden egyes este.

Az üvegterasz akár étkezőként is szolgálhat, de ünnepségek megtartására is alkalmas. A biztonsági üveg és az ajtó reteszelésének lehetősége további növeli a ház biztonságát. Az üvegezett terasz a ház homlokzatát is védi és fűtési energiát takarít meg. A témával kapcsolatban további információt az ÜVEGTERASZ menüpontban talál.

üveg előtető kialakítás
Előtető kialakítás:

A bejárati ajtó feletti üvegtető nemcsak esztétikus, hanem funkcionális is. Árnyékot ad, és segít a belső tér hűvösen tartásában, különösen, ha színes vagy matt üveget választ. Védelmet nyújt az elemek ellen, így a bejárat száraz és sármentes marad, még zuhogó esőzések után is. Az üveg választása szintén optimális, mivel könnyen karbantartható - ez az alapvető jellemző az otthon ilyen nehezen tisztítható és kiszolgáló területén.
Ha megfelelően szögben helyezi el, akkor a csapadékot a bejárat előtti térbe irányítja, száraz menedéket biztosítva a háztulajdonosoknak az otthonba való belépéskor és annak elhagyásakor. (További információ: ÜVEG ELŐTETŐ) Az is fontos, hogy a lehető legtöbb nedvességet tartsa távol a bejárati ajtótól. A túlnyúlás segíthet megvédeni a bejárati ajtót, amennyiben az megfelelő dőlésszögű.
A jól megtervezett üvegtető hozzájárulhat az otthon energiahatékonyságához is, megakadályozva a napsugarakat a bejárat felmelegítésében, különösen, ha a bejárati ajtót még ablakok is szegélyezik.
A matt üveg kiválóan alkalmas minimalista és modern stílus kialakításra, ugyanakkor jobb napvédelmet is kínál. Az otthon és különösen a bejárati ajtó színétől függően a színezett üveg is jól mutathat.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.