Nyomtatott üveg

nyomtatott üveg

A nyomtatott üveg falra szerelve ma már gyakori megoldás lakásokban, irodákban, de közösségi helyiségek tereiben is. A mai modern fotónyomtatási módszerekkel egyszerűen felvihetők az üveglapra tetszőleges képek vagy akár saját fényképek is, de kollázsokat, elegáns képsorozatokat, vagy absztrakt mintákat is választhatnak

Egyik legkedveltebb felhasználási területe a konyha, több ok miatt is!

Gyakorlati szempontból a konyhában használt üvegtáblákat nagyon könnyű tisztán tartani és az abszolút sima felületnek köszönhetően a bármilyen vegyszerrel lemoshatók, anélkül, hogy azok károsítanák őket.

Tartósak, könnyen karbantarthatóak és modern megjelenésűek.

Emellett lehetővé teszik, hogy egyéniséget adjon a konyhának vagy az étkezőnek, és olyan hangulatot teremtsen, ami kellemes érzelmeket vált ki.

Minták:

nyomtatott üveg hátfal tusolóban

tusolóban

nyomtatott üveg hátfal konyhában

konyhában

nyomtatott üveg hátfal tárgyalóban

tárgyalóban

konyhai nyomtatott üveg hátfal

konyhai

Ár:

A bekerülési költség egységesen nem határozható meg, hiszen kialakítást sok tényező befolyásolhatja. Többek között a színek, mintázat, vagy az az igény, hogy edzett üvegből készüljön.

Ezért az alapvető méretek és az Ön által megadott mintázat, kép stb. alapján, kérjen előzetes árajánlatot ügyfélszolgálatunktól, vagy egyszerűen az ajánlatkérés gomb megnyomásával és egy űrlap kitöltésével.

 

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.