Konyha hátfal

konyha hátfal

Az edzett üvegből készült konyha hátfal nagyon népszerűvé vált napjainkban. A klasszikus színpaletta számos lehetőséget kínál, kezdve a fehéren és a krémen keresztül az élénk kék és rózsaszínig, vagy a vörös és a zöld színig. A fehér, krémes vagy szürke stílusú konyha mindig népszerű, és egy semleges üvegfal tonális árnyalatban szépen kiegészíti ezeket a színeket; Ha kalandosabb megjelenést szeretne, válasszon egy színes árnyalatot, hogy karaktert és érdeklődést keltsen, miközben megőrzi a helyiség klasszikus stílusát. Ha azonban a szekrényeknek merészebb árnyalatot választott - a mélykék és az aqua jelenleg igen trendi  -, akkor a semleges üveg lehetővé teszi a szekrények középpontjába állását, míg a színes üveg további mélységet eredményezhet.
Bármelyik stílusú is konyhája vagy éppen tervezi felújítani, az üveg hátfalak mindig lenyűgöző módon fogják újjávarázsolni. Színes, mintás és nyomtatott lehetőségek széles választéka minden elképzelhető stílussal összhangba kerülhet - de ha további útmutatásra vagy tanácsra van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Ötletek:

színes konyha hátfal

színes

nyomtatott konyha hátfal

nyomtatott

tájkép témájú kaonyha hátfal

tájkép témájú

egyedi konyha hátfal

egyedi

Csempe helyett

A szóba jöhető lehetőségek közül, ma még nem a legelterjedtebb anyag az üveg, ha konyhafalról van szó. Egyre nagyobb népszerűségét annak köszönheti, hogy az üvegből készült konyhafalak egyediek, különlegesek, variálhatóságban csak a csillagos ég szab határt, nem is beszélve a fény és árnyék adta egyedi lehetőségekről.
Felülete mikroszálas törlőkendővel könnyen tisztítható, így a kiömlések és a fröcssenések gyorsan és egyszerűen eltüntethetők. A mosogató mögött - ha nincs fúga, akkor a penész soha nem okozhat problémát, a vízkő lerakódások is könnyen eltávolíthatók.
Lefedhetünk vele hosszú falrészeket, hogy tökéletesen illeszkedjenek a pultokhoz, a szekrényekhez és a munkafelületekhez. Sőt, meg is lehet vágni, hogy elférjen a páraelszívó,  a szekrények és a furcsa alakú polcok, valamint az aljzatok és a kapcsolók.

Ha szeretjük a színeket, letisztultságot, akkor az üveg tökéletes választást lehet számunkra, ráadásul nemcsak könnyen tisztántartható és higiénikus, de tartós is és csak a kreativitásunk szabhat határt annak, hogy mit hozunk ki belőle az adott helyen.

 

konyha hátfal csempe helyett

Az üveg hátlap egyedi és könnyen tisztítható egyedi megjelenést kölcsönöz a konyhának. E falburkolatot teljesen az Ön igényei szerint alakíthatja ki: a stílusos motívumokon át a kedvenc fényképéig, nyugodtan fejezze ki egyedi berendezési stílusát.

Hozzon létre egy műalkotást! Hozzáadhatjuk kedvenc színét vagy motívumát egy üvegpanelhez, ötletének megfelelően - legyen szó ünnepi fényképről vagy stílusos grafikáról.
Minden üveg hátlapunk hőálló. Ez azt jelenti, hogy gond nélkül elhelyezhetők a tűzhely mögött vagy mellett egyaránt.
Számos előnye van - először is, a csempékkel való összeszerelés nagyon egyszerű. Könnyen tisztítható és rendkívül tartós, hosszú ideig biztonságot nyújt Önnek, és megéri a beruházást.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.