Dekor üveg

Dekor üveg

dekor üveg

A dekor üveg kül- és beltérre egyaránt használható, többnyire falak és bútorlapok, oszlopok burkolására, díszítésére. Ezek leggyakrabban 4 vagy 6 mm vastagságú float üvegből készülnek oly módon, hogy az üveg egyik oldalt festék, majd ezután lakk réteggel látják el.
Ez a technológia garantálja az optimális ellenállást a karcolódással és a szennyeződéssel szemben, valamint a könnyű karbantartást és az időállóságot.
A színes, fényes üvegfelület különleges, kellemes hatást kelt. A konyhában kiválóan alkalmas a csempe kiváltására, de gyakori konyhapultok hátlapjaként is.
A nappaliban is használhatjuk falburkolatokhoz, térelválasztókhoz. Különleges hangulatot kelthet, pl. a fürdőszobában, ha megfelelő világítással látjuk el. Sajnos csak 4-6 mm-es vastagságban, és csak adott alapszínekben áll rendelkezésünkre, továbbá  nem edzhető. A festett üveg szélesebb alkalmazást tesz lehetővé.
Ha keret nélkül kerül beépítésre, akkor a hátsó oldalát biztonsági fóliával kell ellátni. Felhasználási területek: irodák, éttermek, boltok, lakóhelyiségek (konyha, fürdőszoba, beépített szekrények, hálószoba).

Nyomtatott üveg

Nyomtatott

konyha hátfal

konyha hátfal

Alkalmazás:

Ez az üvegtípus  kiváló burkoló és dekorációs elem, kül- és beltérre, magánlakásba, irodába egyaránt.

A konyhában burkolatként a színes változatát alkalmazva gyönyörű felületet kaphatunk, melynek tisztán tartása egyszerű és gyors.

A lakásban is közkedvelt elem a színes dekor üveg, mivel falra, elválasztható paravánra felragasztva, emeli a szoba hangulatát, kiemeli az elé helyezett tárgyakat, bútorokat.

A fürdőszobában a színes dekor üveget megfelelő világítással kombinálva egyedi hatást érhetünk el, különleges hangulatot eredményez alkalmazásuk.

dekor üveg fürdőszobában

Árak:

Bekerülési költségek tekintetében igyekeztünk egy olyan megoldást kitalálni, amellyel a megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Mi biztosak vagyunk benne, hogy a vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere

(Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.